Efima listautumisanti -analyysi

Uusi vuosi ja uudet listautumisannit! Kuten kirjoitin viime viikolla, viime vuonna uusia yhtiöitä Helsingin pörssiin listautui enemmän kuin koskaan Helsingin pörssin historiassa. Jos alan huhuja on uskominen, tällä hetkellä näyttää siltä, että vauhti ei ole hidastumassa päin. Uskon kuitenkin, että listautumiset saattavat hiljentyä, mikäli pörssin mollivoittoisuus jatkuu vielä pitempään, koska mollivoittoinen pörssi ei usein kannusta myöskään yrityksiä.

Tänään vuorossa onkin IT-palveluyhtiö Efiman listautumisanti-analyysi ja huomattavasti perinteistä lyhyempi blogipostaus. Tämä johtuu siitä, että listautumisanti tutulla formaatilla kokonaisuudessa löytyy tällä kertaa poikkeuksellisesti Sijoitustiedon-sivuilta, johon lupasin kirjoittaa muutaman seuraavan listautumisanti-analyysin.

Efiman listautumisanti-analyysi koko kauneudessaan löytyykin täältä. Laitathan kommenttia Sijoitustiedon tai tämän blogikirjoituksen kommentteihin, jos sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa antiin liittyen on. Vastaan tuttuun tapaan jokaiseen kommenttiin, oli foorumi mikä vain!

P.S. Muista seurata Omavaraisuushaastetta myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi heti tiedon uusimmista kirjoituksista niin Sijoitustiedossa kuin Omavaraisuushaasteessa!

Omavaraisuushaaste Facebook
Omavaraisuushaaste Instagram
Omavaraisuushaaste Shareville

Jätä kommentti