Musti Groupin listautumisanti on ollut pitkään jo yksi odotetuimmista Suomen pörssissä, ja sen nimi on käytännössä ollut monta vuotta kaikkien listojen kärjessä, jotka yrittävät ennustaa seuraavia potentiaalisia pörssilistautujia Helsingin pörssiin. Ja niinhän siinä kävikin lopulta, sillä 20.1.2020 Musti Group ilmoitti, että on aika listautua pörssiin. Varoitusaika oli jälleen aika lyhyt, sillä listautumisanti alkoi jo 3.2.2020 klo 10.00 esim. Nordnetissä.
Miltä Musti Group – joka on paremmin tunnettu Musti ja Mirri lemmikkitarvikekaupasta – sitten näyttää numeroiden valossa ja sijoituksena? Tämä onkin aika mielenkiintoinen juttu ja listautumisannissa on monta asiaa, jotka erottuvat viimeaikaisista osakeanneista – niin hyvässä kuin pahassa.
Musti Groupin liiketoiminta
Musti Group on Pohjoismaiden johtava lemmikkieläintarvikeyhtiö, josta pystyy ostamaan tarvikkeita käytännössä kaikista mahdollisista kanavista netistä kivijalkamyymälään. Musti Group sisältää käytännössä vain Mustin ja Mirrin brändin ja sen myymälöitä sekä muutaman yritysostoilla ostetun merkin Ruotsista ja Norjasta. Musti ja Mirri toimiikin niin Suomessa, Ruotsissa kuin Norjassa.
Ajankohtaisesti Musti Group ei kutsu lemmikin omistajia enää omistajiksi, vaan Musti Group puhuu ”Lemmikkivanhemmuudesta”, joka on omastakin mielestäni osuva termi kun näkee, kuinka tärkeitä lemmikit ihmisille usein ovat – ja kuinka paljon niihin laitetaan rahaa.
Mustin ja Mirrin myymälöitä löytyy Pohjomaista yhteensä 277 kappaletta (joista suurin osa omia, mutta osa myös franchise-mallilla) ja Groupin myynnistä 79,3% tapahtuu kivijalkamyymälöissä – loput verkkokaupassa. Pohjosmaiden eläinruoka- ja tarvikekaupasta Mustilla ja Mirrillä on n. 22% markkinaosuus.
Musti Groupilla on myös yhtiön omia O&E-brändeistä, jotka ovat ainoastaan yhtiön omissa myymälöissä ja verkkokaupoissa myytäviä sen itse kehittämiä ruoka- ja muita tuotteita, sekä yksinoikeudella ainoastaan Mustin myymälöissä ja verkkokaupoissa Pohjoismaissa myytäviä eksklusiivisten toimittajien brändejä. 2019 tuotemyynnistä Musti Groupin omissa kanavissa 51,7 prosenttia muodostui näistä eksklusiivisista tuotteista. Tietyissä Mustin ja Mirrin myymälöissä tarjotaan myös palveluja lemmikeille eläinlääkäripalveluista turkinhoitoon.
Maantieteellisesti liikevaihton on jakautunut siten, että 50% liikevaihdosta tulee Suomesta, 43% Ruotsista ja vain 7% Norjasta. Musti ja Mirri onkin ehdottomasti Suomessa ja Ruotsissa onnistunut murtautumaan markkinaan erittäin vahvasti, mutta Norjassa on tekemistä – mutta toisaalta samalla kasvupotentiaalia.
Musti Group onkin kasvanut nopeasti käytännössä viimeiset kolme vuotta ja sen liikevaihto on kasvanut 20,6% vuositahtia viimeiset kolme vuotta. Vähän yli puolet tästä kasvusta selittyy uusien myymälöiden avaamisella sekä tietyillä yritysostoilla – orgaaninen myynnin kasvu on ollut 8,3% viimeiset kolme vuotta.
Musti Groupin arvostus sekä osinko
Musti Groupin listautusmishinta: 5,65 – 9,35 euroa/per osake
Musti Groupin markkina-arvo listautumisen jälkeen: 260-300 miljoonaa euroa
Pro forma liikevaihto 2019: 246,6 miljoonaa euroa
P/E: 80-90 (26-30)
Osinkotuotto: n. 0,8-1% (2,6-3%)
Käytännössä suurin punainen lippu Musti Groupin listautumisannissa onkin yksinkertaisesti listautumishinnan vaihteluväli sekä kysymysmerkki siitä, kuinka monta osaketta oikeasti tulee markkinoilla olemaan. Vaikka osakkeen listautumishinnan vaihteluväli on näin suuri, ei sijoittajan kannata järkyttyä.
Markkina-arvon vaihteluväli ole läheskään yhtä iso kuin osakkeen antihinnan vaihteluväli – ja markkina-arvo on kuitenkin se millä on loppupeleissä väliä, koska se mittaa yrityksen arvoa. Käytännössä Musti Group listaa enemmän osakkeita pörssiin, mikäli listautusmishinta on matala ja vähemmän osakkeita, mikäli listautumishinta on korkea.
Usein osakeannissa – esim. viime vuoden lopussa listautuneen Optomedin – annissa on kuitenkin pienempi markkina-arvon potentiaalinen vaihteluväli, tai ei vaihteluväliä laisinkaan (kuten Optomedillä), joten Musti Groupin anti saattaa aiheuttaa pientä epävarmuutta sijoittajissa – etenkin heissä, jotka eivät tutki antia syvällisemmin
Muuten Musti Groupin numerot näyttävät nykyisessä markkinassa suhteellisen tavanomaisilta. Jos yritys pystyy jatkamaan 20% liikevaihdon kasvuaan, johon se on historiallisesti pystynyt, on 80-90:n paikkeilla pyörivä PE erittäin överi arvostus.
Ongelma PE:llä arvottamisessa kuitenkin on, että liiketulos itsessään Musti Groupilla on n. 12 miljoonaa, mutta rahoituskulut laskevat tulosta yli 8 miljoonaa euroa. Koska ei ole tiedossa, kuinka suuri osa näistä kuluista on kertaeriä ja kuinka paljon on jatkuvaa rasitetta tulokselle tämänhetkinen PE 90 ei todennäköisesti anna oikeaa kuvaa arvostuksesta.
PE voikin olla periaatteessa ensi vuoden luvuilla mitä vain 30:stä 90:een riippuen rahoituskuluista, jotka tulevat varmasti laskemaan ensi vuonna, koska annista kerättyjä rahoja käytetään velan pois maksamiseen. Antirahoituksella Musti Group pystyy kuittaamaan n. 33% kaikista veloistaan, mikäli niin haluaa.
Tähän päälle osinkotuotto%, joka voi rahoituskuluista riippuen olla myös missä tahansa 1% ja 3%:n välissä, mikäli maksimissaan 80% tuloksesta jaetaan ulos kuten on lupailtu. Puhtaasti numeroiden valossa Musti Groupin arvostus vaikuttaa kireältä, mutta on mahdoton sanoa, millaiset luvut ovat jo ensi vuonna, koska näkyvyyttä rahoituskuluihin ei ole.
Musti Groupin taloudelliset tavoitteet tulevaisuudelle
Entäpä Musti Groupin ja Mustin ja Mirrin tavoitteet seuraaville vuosille? Mitä yritykseltä voidaan olettaa seuraavat pari vuotta?
1) Liikevaihto pyritään kasvattamaan 350 miljoonaan euroon vuoteen 2023 mennessä (tarkoittaen n. 9%:n liikevaihdon kasvua vuosittain).
2) Kannattavuudessa tavoitteena on 10-12%:n oikaistu EBITA-marginaalitaso keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Tarkoitus on käytännössä parantaa kannattavuutta vähitellen vuodesta toiseen. Kannattavuus ei ole korkealla tasolla, mutta sijoitettavan liiketoiminnan tasolla tästä huolimatta.
3) Pääomarakenteessa tavoitteena on säilyttää pitkällä aikavälillä nettovelan suhde oikaistuun käyttökatteeseen alle 2,5-kertaisena. Mustin ja Mirrin kaltaiselle liiketoiminnalle tämä ei ole ongelma, vaikka yritys onkin korkealle vivutettu tällä hetkellä.
4) Osinkoa Musti Groupin on tavoite maksaa 60-80% nettotuloksesta, joka on suhteellisen korkea payout ratio yritykselle, joka pyrkii kasvamaan edelleen aggresiivisesti. Pääomarakenteen ylläpitäminen näin korkealla osingonjakosuhteella tulee olemaan haaste.
Mikäli Musti Group pystyy saavuttamaan kaikki tavoitteensa, eikä korkea velkaantumisaste estä kannattavuuden nousua tavoitelulle tasolle ja osinkoa pystytään kasvattamaan samaa tahtia kuin tulos nousee, on Musti Groupin osake ehdottomasti mietinnän arvoinen sijoitus.
Megatrendit ovat Mustin ja Mirrin puolella – hardcore ammattilaiset nihkeänä
Musti Groupin sijoitus-case perustuu erittäin vahvasti edellämainitsemaani ”Lemmikkivanhempi”-trendiin. Ihmiset kohtelevat kotieläimiään koko ajan enemmän ja enemmän kuin perheenjäseniä ja niihin kulutetaan koko ajan enemmän rahaa laadukkaamman ruuan ja tarvikkeiden sekä palveluiden muodossa.
Trendi on suhteellisen samanlainen koko Pohjoismaissa, mutta näkyy myös vahvasti Suomessa. Tilastokeskuksen mukaan, niin koirien kuin kissojen määrä on kasvanut käytännössä joka vuosi koko viime vuosikymmenen. Koiria Suomessa on jo yli 700 000 kappaletta ja kissoja 1,3 miljoonaa! Kasvu näyttää olevan vuodessa n. 3-4% tahtia molemmissa eläimissä.
Itse yllätyin siitä, että kissoja on Suomessa enemmän kuin koiria mutta sinänsä sillä ei ole väliä, koska molempien määrä on kasvava koko ajan – samalla kun suomalaisten syntyvyys jatkaa laskuaan. Tilastojen mukaan Suomessa syntyy kohta enemmän koiria kuin lapsia, mikäli (kun) trendit jatkuvat samankaltaisina.
Saman ilmiön näen myös oman ikäluokkani (eli milleniaalien) lähipiirissä. Harva lähipiiristäni on tehnyt lapsia, mutta varmaan 3 kertaa enemmän heiltä löytyy kissoja ja koiria – tai sitten jotain aivan muita eläimiä. En tiedä, mistä tämä johtuu, mutta trendi on selvästi näkyvissä myös ihan arjen elämässä ja en usko sen kääntyvän lähiaikoina.
Monelle myös oma lemmikki on jopa tärkeämpi kuin esim. oma kumppani (tai potentiaalinen kumppani kun on katsellut ihmisten Tinder-profiileita vuosien varrella), joka on mielestäni aika hämmentävää, mutta Mustin Groupin kannalta erinomainen asia.
Puskaradion mukaan Musti ja Mirri ei kuitenkaan ole ammattikasvattajien piirissä suuressa suosiossa. Olen itse työskennellyt eläinammattilaisten seurassa opiskelujeni aikana käytännössä neljä vuotta töissä, eikä Mustia ja Mirriä missään kauheasti arvostettu.
Tässä kuitenkin täytyy muistaa se, että kaikissa harrastuspiireissä on ns. ”elitistit” ja sitten se 99% muista ihmisistä. Mustin ja Mirrin kasvu puhuu sen puolesta, että brändi on vahva ja hyvinvoiva ja se tavallinen kuluttaja pitää Mustia ja Mirriä vähintäänkin neutraalina.
Kaikki tämä puhuu myös sen puolesta, että Musti Groupilla on megatrendit puolellaan myös tulevaisuudessa, koska lemmikkien suosio on tuskin laskemassa lähiaikoina – se miten ammattilaisten mielipiteet vaikuttavat Musti Groupin toimintaan on kysymysmerkki. Musti Groupin maine muistuttaakin minua vähän Tiedosta, jolla on huono maine IT-alan tekijöiden keskuudessa, mutta joka on ollut erittäin hyvä sijoitus osakkeenomistajille.
Musti Groupin listautumisanti rakenne ja antiin osallistuminen
Musti Group listautuu suoraan Helsingin pörssin päälistalle ja kuten yleensä, anti jaetaan kolmeen osaan: instituutioantiin, yleisöantiin sekä henkilöstöantiin. Merkintäaikahan tosiaan alkoi jo tänään klo 10.00 ja päättyy yleisöannin osalta viimeistään 11.2. klo 16.00. Kaupankäynti osakkeella alkaa Nasdaq Helsingin pörssilistalla tiistaina 18.2.2020.
Listautumisannin toinen hieman punainen lippu on se, että pääomasijoittaja EQT, joka yhtiötä on kehittänyt ja muutamat muut yhtiön nykyiset omistajat laittavat osakkeitaan myyntiin – aika kovalla kädellä – korkeintaan 16 868 388 osaketta. Uusia varoja yritys pyrkii keräämään osakeannilla n. 45 miljoonaa euroa, joilla rahoitetaan kasvua sekä korkean velkalastin takaisinmaksua.
Kaikki osakeannit, joissa nykyinen omistaja myy rajulla kädellä omistamiaan osakkeita herättävät sijoittajissa syystäkin epäilystä. Kellään meistä ei kuitenkaan ole kristallipalloa tulevaisuuden osalta ja voi olla, että EQT päästää kultaisen munan pois vasta parhaassa vaiheessa.
Hyvä esimerkki tästä kristallipallon puutteesta on esim. Facebookiin ensimmäisenä ulkopuolisena sijoittanut (paljon ennen Facebookin pörssiin listautumista) Peter Thiel. Hän myi käytännössä 90% Facebook omistuksistaan vuoden sisään, siitä kun Facebook listautui pörssiin. Seitsemän vuotta myöhemmin Facebookin osakekurssi on 10 kertaa korkeammalla kuin silloin kun Thiel myi ja hän olisi monimiljardööri, jos hän olisi Facebookiin uskonut ja vain pitänyt kiinni kaikista osakkeistaan.
Pääomasijoittajan myyntejä ei siis todellakaan aina kannata pelätä, mutta joskus on tervettä seurata mitä entinen suurin omistaja omistamilleen osakkeilleen tekee.
Toinen mielenkiintoinen asia, on viime osakeanneista puuttuneet ankkursijoittajat sekä vakauttamisjärjestäjä on mukana myös tällä kertaa Musti Groupin annissa. Kaksi eri ankkursijoittajaa on sitoutunut ostamaan osakkeita yhteensä m. 25 miljoonalla eurolla.
Tämän lisäksi vakauttamisjärjestä Nordealle on annettu 30 päivän option ostaa Musti Groupin osakkeita, jotta kurssi ei heilu valtavasti listautumis- ja heti sen jälkeisinä päivinä. Tätä samaa tapaa käytettiin DNA:n osakeannissa, johon osallistuin ja käytännössä kurssi lähti nousuun heti kun vakauttamisjärjestäjän sopimus loppui, vaikka monet puhuivat siitä, että silloin kurssi alkaa sukeltamaan. Aika näyttää, onko tilanne sama Musti Groupissa – ylös tai alas.
Yhteenveto
Musti Group on megatrendien ja liiketoiminnan kannalta mielestäni aidosti mielenkiintoinen yritys. Ja toisinkuin Optomedissä sekä Relais Groupissa, oma osallistumiseni IPO:oon ei ole läheskään yhtä mustavalkoinen. IPO:ssa on paljon mielenkiintoisia asioita, mutta myös paljon kysymyksiä herättäviä asioita etenkin numeroiden osalta.
Tulenko siis itse osallistumaan antiin? En tiedä. Jos osallistun, osallistun koko käteiskassallani, koska mielestäni ylimerkintä on jälleen aivan selvä – Musti Groupin liiketoiminta on niin laadukasta ja momentum liiketoiminnalla on hyvä. En usko, että tulen osaketta hankkimaan pitkään salkkuuni, mutta mahdolliseksi lyhyen välin sijoitukseksi voin sitä harkita.
Aika näyttää, mutta uskon, että Musti Groupin alku – ja todennäköisesti matka myös tulevaisuudessa tulee olemaan pörssissä voittoisa. Mikään ei tunnu olemaan ihmisille nykyään niin tärkeää kuin heidän lemmikkinsä. Onhan se perheenjäsen – ja tämän trendin avulla Musti Group pystyy takomaan rahaa myös tulevaisuudessa.
Uskon myös siihen, että koska Mustia Groupia on odotettu niin kauan pörssiin, on annin ylimerkintä jälleen aivan varma – aivan kuten Optomedissä ja Relais Groupissakin. Musti Group on näistä ylivoimaisesti laadukkain, tunnetuin ja odotetuin, joten yllätyn jos annissa ei tule moninkertaista ylimerkintää.
Edit 10.2.2020. Ja kuten ennustin tekstissä, tämäkin anti ylimerkittiin käytännössä heti. Lisätietoja esim. täältä.
P.S. Muista seurata Omavaraisuushaastetta myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi heti tiedon uusimmista kirjoituksistani.
Omavaraisuushaaste Facebook
Omavaraisuushaaste Twitter
Omavaraisuushaaste Instagram
Omavaraisuushaaste Shareville
Omavaraisuushaaste Bloglovin’
Omavaraisuushaaste Blogit.fi
Hyvä analyysi! Tässä jotain lisämietteitä:
– Plussaksi laskin omien parempikatteisten tuotteiden suurehkon osuuden (yli 50%). M&M omistaa myös 40% muonatuotteita valmistavasta yrityksestä, eli katetta saa arvoketjun joka portaalta.
– Henkilöstön merkitys on tässä hommassa iso ja kasvava, enkä ole nähnyt tai kuullut M&M-henkilöstöstä isompia mutinoita. Oman kokemuksen perusteella palveluasenne ja -kokemus on kunnossa, ja kyllä lemmikinomistajat yleensä antavat arvoa asiantunteville neuvoille. Karvakaverit eivät osaa puhua, joten niiden murheiden tulkinta ei ole omistajalle helppoa.
– Norja on lukujen valossa mahdollisuus kasvattaa sekä myymälämäärää, myymäläkohtaista myyntiä, että tuotemixin kannattavuutta.
– Miinus on sitten kaiken vähittäiskaupan Akilleen kantapää eli vuokrasopimukset. Jos vähittäiskauppaketju kyykkää, niin se kyykkää raskaasti, kun myyntituotot eivät enää kata kuluja ja vuokrasopimuksista eroon pääseminen kestääääää. Eli tämän pennun on parasta kasvaa ja kannattaa jos pisimmät vuokrasopimukset ovat 15-vuotisia.
– Jossain nettikeskusteluissa on manattu Amazonin tuloa markkinoille. Koiranmuonan markkinoilla se saattaisi vaikuttaa, mutta se riippuu brändivalikoimasta. Lisäksi Prime-asiakkaiden määrän kasvattaminen saattaa kestää. Lisäksi Amazonilla on paljon lupaavampiakin markkinoita joille investoida.
Kiitos! Ja hyviä lisäyksiä!
Nuo omat tuotteet ja brändit ovat hyvä esimerkki kaksiteräisestä miekasta. Toisaalta katteet ovat korkeammat, mutta toisaalta sillä ei voita sympatiapisteitä esim. noiden hardcore harrastajien joukossa. Puhtaasti liiketoiminnallisesta näkökulmasta tämä on varmaan kyllä nettopositiivinen. Rohkaisevaa myös annin kannalta kuulla se, että henkilöstö on asiantuntevaa. Itse kissa- koira allergikkona ei itselläni kauheasti first-hand kokemusta ole kyseisistä kaupoista vaan vain työkavereiden mielipiteitä.
Mietin itse myös noita vuokrasoppareita kun luin esitystä, mutta keskimäärin pidän niiden riskiä suhteellisen neutraalina, koska haluan ainakin luottaa siihen, että pitkät vuokrasopparit on hommattu Kampin kaltaisista paikoista. Tietyt asiat kuitenkin ovat sellaisia, joita halutaan aina käpistellä käsin – etenkin jos ne päätyvät lemmikin suuhun tai päälle.
Amazon-kortti ja muutenkin verkkokauppapaniikki on mielestäni aina ylilyötyä – etenkin kun Musti&Mirri saa jo 20% myynnistään verkosta. Sama on joka alalla.
Aina puhutaan, että Amazon ja Google jne. tulevat markkinoille. Tosiaan Suomessa Amazonia ei ole ainakaan vielä näkynyt ja Suomi on logistisesti haastava mille tahansa yritykselle. Usein Suomessa mielestäni unohdetaan kuinka teknologisesti edellä Suomi on muuta maailmaa keskimäärin ja kuinka haastava maantieteellinen rakenteemme on, jonka Amazon ei olisi enää markkinoilla mikään disruptoija vaan vain yksi verkkokauppa muiden joukossa.
Kun omistaja myy, myy sinäkin. Näinkö?
Omistajat myyvät tässä jopa noin 160 miljoonalla osakkeitaan. Firmalle kerätään vain 45 milj euroa velkojen maksuun ja kehittämiseen.
Oman kokemuksen mukaan yleensä kannattaa ostaa kun sisäpiiri ostaa, mutta myynnin suhteen suhde ei mene niin yksi yhteen. Aika usein näkee, että johto myy vasta kun kurssinousu on alkamassa. Ja toisaalta pääomasijoittajan tehtävä on jossain kohtaa myydä kohde (tämä kuitenkin pääomasijoittajan palkkapäivä, joten tämä sinällään luonnollinen osa tätä antia. Itseä kyllä myös hieman ihmetyttää tuo pieni velkojen maksuun kerätty määrä, koska velkaa kuitenkin on yli 120 miljoonaa, joten maksettavaa riittää – etenkin kun rahoituskulut ovat noin korkeat.
Itse lemmikinomistajana olen tilannut lemmikkieni ruoat saksalaisesta verkkokaupasta koska M&M:lla on aikamoiset katteet hinnoissaan. Tämä on myös syy, tuon listautumisannin syyn (velkojen maksu) lisäksi miksi tämä listautumisanti jää väliin. Ei vaan houkuttele.
Mielenkiintoista! Eli M&M:n verkkokauppakin jää hinnoissa kakkoseksi, vaikka tilaisi ulkomailta (kalliimman?) postituksen kanssa. Ja jos ruuan laadussa ei juuri eroa ole, ei katteillakaan sinällään ole mitään muuta syytä kuin brändi.
Retail-ala on historiallisesti huonoisten tuottanut sektori. Itse vältän sitä kuin ruttoa, koska ainoa asia, jolla kilpailet on hinta. Jos 100m päässä oleva toinen liike tai Amazon myy edes euron halvemmalla, niin M&M on aika nopeasti konkassa.
Tämä on ihan hyvä pointti. Toki kaikki ihmiset eivät ole rationaalisia kuluttajia ja suurin osa meistä yleensä käy kaupassa, johon on tottunut, eikä välttämättä siinä, missä kannattaa. Tämänhän näki esim. kommenteissa ruokakauppojen hintavertailuuni.
Jos Musti ja Mirri on jotenkin kuluttajan mielestä parempi, kivempi ja symppiksempi kuin Amaazon, on ihminen yleensä jostain syystä valmis maksamaan samasta asiasta 10% enemmän. En ymmärrä miksi, mutta eipä meistä kukaan ole täysin rationaalinen.
Olen vasta vuoden vaihteessa aloittanut sijoittamisen ja kahden rotukissan omistajana m&m listautuminen alkoi kiinnostamaan. Minulla ei ole mitään kokemusta tai tietoa miten listautumisanneilla on yleisesti mennyt, mutta ajattelin, että varmaan lähtevät yleensä nousuun? Harkitsin
että tuolla alle 6e hinnalla olisin mitä ilmeisemmin lähtenyt antiin mukaan ja suht nopeasti myynyt ne sitten pois.
Yli 9e hinta minun mielestä on kylläkin liikaa.
Mitä M&M tulee, niin liikkeet on hyvillä paikoilla, henkilökunta osaa hommansa ja valikoimaa on. Silti myös meidän perhe tilaa ruuat, hiekat, lelut ym saksasta. Paketti saapuu noin 5 päivässä ovelle tuotuna eikä kuljetus maksa mitään kun ostaa yli 69e. Todella harvoin tulee m&m käytyä ellei ole hyvä alennus jostain tuotteesta tai ruuat loppu. Silloinkin haetaan vaan muutama purkki joka riittää kunnes saksan paketti on taas ovella.
Hinta ero on huomattavasti halvempi, kun tilaa ulkomailta ja myös eläinten ruuat ja hiekat painaa kymmeniä kiloja, niin kiva saada ne kannettuna kotiovelle.
Viime aikojen annit tosiaan ovat onnistuneet lähes poikkeuksetta ainakin lyhyellä aikavälillä, tosin toki se ei kerro mitään siitä, onnistuuko tämä anti. Tuota viestiä hintojen halpuudesta on kuullut viime aikoina paljon, joka toki on hieman huolestuttava M&M:n kannalta, koska sen bisnes ainakin vielä keskittyy kivijalkaan.
Itse pitkään pohdiskeltuani päätin jättäytyä annin ulkopuolelle, joten en voi suoraan sitä suositella, mutta listautumisantiin osallistuminen on aina ihan jännittävää, joten mikäli homma kiinnostaa, voi sitä kokeilla ihan pienellä rahalla ja katsoa miltä tuntuu. En usko, että siinä kauheasti voi ottaa takkiinsa ainakaan.