Nightingalen listautumisanti on tämän vuoden toinen listautumisanti ja järkevästi hinnoitellun Kreaten listautumisannin jälkeen Nightingalen anti räjäyttää itse kenenkin sijoittajan tajunnan. Nightingale on tulevan listautumisantiryppään ensimmäinen ja pian pörssiin on tulossa myös Sitowise sekä Orthex, joista kirjoitan blogiini analyysit tuttuun tapaan kunhan niistä kaikki tarvittava tieto Internettiin leviää.
Tänään kuitenkin keskiössä Nightingale. Nightingalen listautumisanti alkoikin jo maanantaina 8.3.2021 ja siihen voi osallistua 17.3.2020 kello 16 asti. Kaupankäynti Nightingalen osakkeella First Northissa alkaa arviolta 19.3.2021. Nightingale listautuu First North-listalle. Listautumisen pääjärjestämisestä vastaa Swedbank yhdessä Kepler Cheuvreux:n kanssa.
Nightingalen liiketoiminta
Nightingalella on kaksi pääideaa sen liiketoiminnassa. Yhtiön kehittämä verianalyysiteknologia ja kyky tunnistaa kokonaisvaltaisesti sairastumisriskejä. Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologiaprosessi alkaa verinäytteiden NMR -mittauksella, jossa käytetään skaalautuvaa laboratorioautomaatiota. Hienoja sanoja, joka Suomeksi tarkoittaa, että otetaan verikoe, josta sitten saadaan erilaisia veriarvoja yhdestä koeputkesta monen koeputken sijaan.
NMR-mittaus muodostaa spektridataa, joka muunnetaan edelleen biomarkkereiden pitoisuuksiksi (esimerkiksi millimoolia per litra) käyttäen tekoälyä, koneoppimisalgoritmeja ja huipputason ohjelmistoja. Yhtiön kehittämä laaja-alainen verianalyysiteknologia tuottaa kattavan määrän erittäin tarkkoja ja toistettavia biomarkkerituloksia nopeasti, alhaisin kustannuksin ja laajamittaisesti. Jälleen hienoja hype ja jargon sanoja, jotka siis tarkoittavat, että saat verituloksesi puhelimen appiin, ja Nightingalen appi esittää sinulle veritulosten tulokset huomattavasti selkeämmin kuin esim. Terveystalon applikaatio.
Yhtiön tarkoituksena on tuoda sairauksien ennaltaehkäisy ja terveellisempi elämä jokaisen ulottuville ja tässä on Nightingalen liiketoiminnan ydin. Nightingale pyrkii tuomaan ns. ennaltaehkäisevän terveydenhuollon massoille ja tavallisille kuluttajille helppokäyttöisyydellään. Käytännössä verikokeilla siis pystyisi ennaltaehkäisemään ja tekemään toimenpiteitä omaan terveyteen ennen kuin sairastut vakavasti esim. diabetekseen tai muuhun elintasosairauteen, jonka pystyy ennustamaan verikokeiden tuloksista hyvin jo etukäteen – ja joihin toisaalta voi vaikuttaa hyvissä ajoin etukäteen esim. omilla elintottumuksilla.
Nightingale uskoo hyötyvänsä vallitsevasta maailmanlaajuisesta megatrendistä, jossa kuluttajat haluavat itse hallita ja parantaa henkilökohtaista terveyttään. Koen, että tavoite on järkevä, sillä itse näen tämän trendin olevan vahva, vaikka ihmiset loppupeleissä laiskoja ovat. Näkisin, että voisin itse olla hyvin Nightingalen asiakas, jos hommat toimivat yhtä hyvin kuin mainospuheissa luvataan, mutta koska liiketoimintaa ei juuri ole, on tällä hetkellä kaikki vain suuria (ja monimutkaisia) sanoja.
Yhtiöllä ei sinällään ole vielä liiketoimintaa vaan vasta idea ja tutkimusta takana. Yhtiö onkin parhaillaan aloittamassa maailmanlaajuista kaupallistamisvaihetta saatuaan tutkimus- ja kehitystyön päävaiheen päätökseen, jota se on työstänyt jo monta vuotta ennen kaupallistamista.
Ongelmallisinta Nightingalen listautumisessa esim. Nanoformiin verraten on patentit – tai pikemminkin niiden puute. Nightingale on tehnyt erittäin paljon tutkimusta, mutta yleensä biotekniikan ja lääketieteen firmoissa ajatuksena on jokin oikeasti patentoitu innovaatio.
Näillä näkymin näyttää kuitenkin siltä, että Nightingalen suurin kilpailuetu on sen graafinen applikaatio, joka ei nykymaailmassa tunnu kilpailuedulta, joka olisi kauhean pysyvä tai vaikeasti kopioitavissa. Rahavirtaa yritys saisi niin asiakkailta, jotka käyttävät Nightingalen palveluita kuin myös palveluntarjoajilta, jotka ottavat verikokeita ja saavat näin lisää asiakasvirtaa omaan laboratorioliiketoimintaansa.
Listautumisen pointtina onkin ennen kaikkea kerätä huomattava määrä euroja yrityksen liiketoiminnan synnyttämiselle ja luonnollisesti lisätä yrityksen näkyvyyttä pörssilistautumisen myötä. Jos katsomme Nightingalen taloudellisia tavoitteita ja arvostusta, nähdään kuitenkin isoin särö, muuten mielestäni mielenkiintoisessa sijoitustarinassa.
Nightingalen taloudelliset tavoitteet, arvostus sekä osinko
Nightingalen osakkeen listautusmishinta: 6,75€/osake
Nightingalen markkina-arvo listautumisen jälkeen: n. 350-450 miljoonaa euroa
Liikevaihto 2020: 1,6 miljoonaa euroa.
Liiketulos: – 3,4 miljoonaa euroa.
P/E: Over 9000
Osinkotuotto 2021: 0%
Ja kyllä. Näissä numeroissa ei ole pilkkuvirheitä. Nightingale on listautumassa 400 miljoonan euron firmaksi 1,6 miljoonan liikevaihdolla ja liiketuloksella joka on enemmän kuin tuplasti tappiolla kuin mitä yritys tekee liikevaihtoa (ks. myyntiä). Mutta hätä ei ole tämännäköinen, sanoi kasvusijoittaja! On tavallista, että kasvuyhtiöt tekevät etenkin alussa erittäin paljon tappiota kun yritystä laitetaan pystyyn ja myös kasvu yleensä maksaa huomattavan paljon, koska se vaatii investointeja.
Nightingalessa suurin ongelma on kuitenkin se, että yritys ei ole todistanut vielä laisinkaan, että se edes pystyisi kasvamaan. Yritys on perustettu 8 vuotta sitten ja käytännössä nämä vuodet on käytetty kaupallistamisen suunnitteluun, akateemiseen artikkeleihin ja muuhun liiketoiminnan valmisteluun pääomasijoittajien rahalla. Kuten Nightingale listautumisanti-esitteessään sanoo ”Nightingale on voimakasta kasvua tavoitteleva yhtiö”. Tärkeintä on huomata se, että Nightingale on siis voimakasta kasvua tavoitteleva yhtiö, ei voimakkaasti kasvava yhtiö.
Vaikka Nightingale ei kasva vielä voimakkaasti, siitä huolimatta se on hinnoiteltu samalla tavalla kuin yritys, joka oikeasti kasvaa voimakkaasti tai, jolla on jo valtava liiketoiminta. Suoria verrokkeja Nightingalelle ei löydy, mutta haluaisin muistuttaa, että 450 miljoonan euron markkina-arvo on erittäin suuri. Yrityksiä, Helsingin pörssissä, jotka jäävät arvoltaan alle tämän tai ovat suunnilleen samassa ovat mm.
– Remedy (liikevaihto yli 40 miljoonaa euroa)
– Talenom (liikevaihto yli 65 miljoonaa euroa)
– Marimekko (Liikevaihto yli 120 miljoonaa euroa)
– Verkkokauppa.com (liikevaihto yli 500 miljoonaa euroa)
Nämä yritykset ovat joko kovia kasvajia tai sitten jo hyvin toimivia liiketoimintoja. On hyvä siis verrata, että sen sijaan, että voisit ostaa Nightingalen osaketta, voisit ostaa lähes samanarvoisesti jonkun yllä olevan yrityksen liiketoimintoja. Valinta on sinun.
Monella tasolla Nightingalen anti muistuttaa viime vuoden Nanoform-listautumista, jossa Nanoformin numerot olivat pitkälti samanlaiset. Nanoform-kirjoitukseni voit löytää täältä. Nanoform ei ole saanut vieläkään liiketoimintaansa lentoon, se oli arvostettu aivan äärettömän kalliiksi, mutta siitä huolimatta Nanoformin osake on lähes tuplanut itsensä listautumisannista lähtien.
Markkinalla onkin tällä hetkellä niin paljon ylimääräistä rahaa keskuspankkielvytyksen myötä, että tällainen on mahdollista, kunhan bisnes (eli tässä tilanteessa biotekniikka) on tarpeeksi ison hypen keskellä. On varmaa, että tältä alalta tulee suuria menestyjiä kymmenen vuoden sisään, mutta onko Nightingale yksi niistä? Sitä ei tiedä, minä, ankkurisijoittajat tai edes Nightingalen toimitusjohtaja.
Luonnollisesti Nightingale ei myöskään maksa osinkoa.
Numeroista Nightingalen anneista vaikeinta tekee sen, että niitä ei oikeastaan ole. Jos uskot, että Nightingalen bisnes räjähtää tulevaisuudessa, voi tämä olla hyvä sijoitus. Takuita tässä sijoitustapauksessa on kuitenkin pyöreä nolla ja vaikka yritys onnistuisi kasvamaan, silti yrityksen arvostus nykyisellä listautumishinnalla on äärimmäisen korkea mielestäni. Kuten Tomi Haataja sanoi hyvin Twitterissä: ”Listautumiskustannukset lähentelee sitä, mitä ajattelin firman valuaatioksi.”. Veit jalat suustani!
Nightingalen osakeannin rakenne ja antiin osallistuminen
Nightingalen tavoitteena on siis kerätä osakeannilla noin 110 miljoonan euron varat. Ylimerkintätilanteessa tätä määrää on mahdollista kasvattaa vielä n. 25 miljoonalla eurolla.
Vaikka sinällään isoja ankkursijoittajia tässä ei mukana ole, osana listautumisantia yrityksen nykyiset osakkeenomistajat ovat sitoutuneet osakkeitaan koskeviin luovutusrajoituksiin, jonka takia erilaiset isot sijoittajat sekä avainhenkilöt ovat sitoutuneet 180-360 päivän pituisiin rajoituksiin, jonka aikana he eivät osakkeita voi myydä. Pikavoittoja tässä ei siis kukaan jo valmiiksi osakkeita omistava voi tehdä, joka kertoo mielestäni siitä, että ainakin pääomasijoittajat yritykseen aidosti uskovat.
Toisin kuin aiemmin tänä vuonna tulleessa Kreaten annissa, tässä annissa osakkeita on tarjolla niin meille kuin instituutioantilaisillekin – ja paljon. Yleisöannissa tarjotaan alustavasti merkittäväksi enintään 1 481 481 osaketta ja instituutioannissa tarjotaan 14 814 819 osaketta. Kaikille siis riittänee tällä kertaa osakkeita toisin kuin Kreaten annissa, joka ylimerkittiin erittäin vahvasti.
Huolestuttavinta Nightingalen annissa on se, että sitä markkinoidaan aivan valtavasti ja se, että anti on äärettömän kallis myös itse yritykselle. Antikustannukset itsessään ovat Nightingalelle 8 miljoonaa euroa. Jep, pörssiin listautuminen maksaa yritykselle viisi kertaa enemmän kuin, mikä sen viime vuoden liikevaihto oli. Tämä on itselleni iso punainen lippu. Mainoksia annista löytyy niin TV:n primetime lähestysten mainoskatkoilla kuin Kauppalehden etusivultakin. Markkinointi on äärimmäisen kovaa annissa ja myös pitkästä aikaan arvostamani analyysitalo Inderes teki listautumisanalyysin yritykselle.
Vaikka Inderes on aina puolueeton, on analyytikkotalon analyysi aina kuitenkin asiakkaan maksama ja vaikka korkeasta riskistä analyysissä varoitellaankin moneen otteeseen, oli analyysi yksi huonoimpia joita olin Inderesiltä nähnyt. Inderes arvioi esimerkiksi, että Nightingalen liikevaihto olisi 108 miljoonaa euroa vuonna 2026.
Vaikka Inderesin analyytikot ovat ammattilaisia ja itse olen amatööri, voisin sanoa, että Nightingalen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa vuonna 2026 – ja siitä huolimatta arvioni olisi yhtä hyvä, sillä 6 vuoden päähän on täysin mahdoton ennustaa liiketoimintaa, jota ei ole vielä edes olemassa. Inderesin analyysi sisälsikin yllättävän paljon positiivisia ja optimistisia puolia riskin korostamisen lisäksi, jonka takia halusinkin kirjoittaa tämän tekstin vähän kriittisemmällä äänellä. Mainostusta, hypesanoja ja optimistisia analyysejä yrityksestä löytyy, vaikka yritys ei ole lunastanut vielä yhtään lupaustaan. Jos olet kiinnostunut Inderesin muuten laadukkaasta analyysistä, löydät sen täältä.
Osallistunko minä Nightingalen osakeantiin?
Noh, tämä ei varmaan ole vaikea arvata, mutta en osallistu osakeantiin. Jopa pikavoiton mahdollisuudet ovat tässä annissa huomattavasti pienemmät kuin missä tahansa menneistä anneista.
Nightingalen annissa ei tunnu oikein mikään olevan kohdallaan. Anti on järjettömän ylihinnoiteltu, sitä markkinoidaan erittäin aggressiivisesti ja listautumiskustannukset ovat katossa. Tämä on henkilökohtaisen sijoitushistoriani epämielenkiintoisin listautumisanti – jopa Nanoform vaikutti potentiaalisemmalta patenttiensa takia. On kuitenkin varmaa, että aivan kuten Nanoformin, myös Nightingalen anti tullaan ylimerkitsemään.
Yhteenveto Nightingalen listautumisannista
Nightingalen anti on anti, joka kuului koronan kuumentamiin hypeosakkeisiin. Nyt kuitenkin kun isoimmat ja hulluimmat kasvuosakkeet jopa Teslasta lähtien ovat korjanneet tasojaan huomattavasti halvemmiksi ja SPAC-hurma on laskenut Jenkeissä, ei Nightingalen anti oikein tunnu kuuluvan nykyaikaan.
Yritys vaikuttaa tällä hetkellä enemmän isolta mainoskampanjalta kuin oikealta yritykseltä (vähän kuin Virgin Galactic, josta kirjoitin puolisen vuotta sitten ja joka ei ole vieläkään saanut kaupallista toimintaa käyntiin). Nightingalen lupaus siitä, että bisnes lähtee käyntiin räjähdysmäisesti heti pörssilistautumisen jälkeen tuntuu myös ”kätevästi” ajoitetulta ja se herättää hieman epäilyksiä.
Nightingalen anti on anti, jota oletin näkeväni viime vuoden kuumentuneessa markkinassa, mutta näin epävarmana markkina-aikana tuntuu hullulta pyytää satoja miljoonia liiketoiminnasta, jota ei ole olemassa ja jossa ei ole mitään merkittävää vallihautaa. Anti on samaan aikaan hullu, kunnianhimoinen ja äärettömän riskialtis. Jos sinusta on siis joskus tuntunut, että vain isolla rahalla saa leikkiä venture capital-sijoittajaa, tämä anti antaa mahdollisuuden siihen, mutta kyseessä on täysi lotto. En usko, että Nightingale olisi listautunut pörssiin, jos se olisi vielä yksityisiltä pääomasijoittajilta rahaa saanut sen arvostuksen korottamiseen.
On kuitenkin hyvä muistaa, että yrityksessä sinällään ei ole mitään vikaa ja yritys on tärkeällä alalla sekä mukana trendissä, joka hyödyttää koko ihmiskuntaa tulevaisuudessa. Tästä huolimatta – sijoitussuosituksia en voi antaa, mutta omiin silmiini tämä anti näyttää yksinkertaisesti Suomen pörssihistorian huonoimmalta annilta sitten IT-kuplan listautumisantien.
EDIT 16.3.2021: Ja ei niin yllättäen myös Nightingale osakeanti on ylimerkitty ja anti keskeytetty. Never stop the madness!
Oletko uusi lukija ja oletko kiinnostunut säästämisestä, sijoittamisesta, rahan tekemisestä tai taloudellisesta riippumattomuudesta? Aloita tästä ja löydä helpoiten sinua kiinnostavimmat kirjoitukseni. Blogini kattaa yli 500 tekstiä, joten olen varma, että löydät uutta mielenkiintoista luettavaa.
P.S. Muista seurata Omavaraisuushaastetta myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi heti tiedon uusimmista kirjoituksista!
Omavaraisuushaaste Facebook
Omavaraisuushaaste Instagram
Omavaraisuushaaste Shareville
Jokin aika sitten, kun näin ensimmäistä kertaa jostain, että Nightingale listautuu, kuvittelin mielessäni Omavaraisuushaasteen lyhimmän blogipostauksen otsikolla ”Aionko osallistua Nightingalen osakeantiin?” ja leipätekstinä kissan kokoisilla kirjaimilla ”Ei”. Ja siinä se 😀
En ollut edes nähnyt noita lukuja vielä IPO:n ilmoituksen nähdessäni, kun ajattelin, että tuo ei tuu päättymään hyvin. Nyt kun näin nuo luvut, en voi edes käsittää, että mitä siellä firmassa oikein kuvitellaan!
Tällä hetkellä firma myy verikokeita, joiden tuloksen voi nähdä applikaatiosta. Kahden verikokeen paketti maksaa 109e. Verikokeet pitää käydä ottamassa Nightingalen omassa toimipisteessä. Vaikka kokeet voisi ottaa missä tahansa terveyskeskuksessa, ei se poistaisi bisnesmallin perusongelmaa: Ihmiset on usein laiskoja, eivätkä kovin herkästi lähde jonkin matkan päähän verikoetta ottamaan saadakseen tulokset puhelimeensa. Logistiikka tässä ontuu pahemman kerran.
Balanssi hinnan, logistiikan ja aidon hyödyllisyyden suhteen ei nykyisellään toimi. Paljon pitäisi firmalla tehdä töitä, että tuosta saisi oikeasti massatuotteen, jota haluaa käyttää muutkin kuin biohakkerit. Näytteen ottamista helpottaisi jo huomattavasti se, että riittäisi pieni verinäyte sormenpäästä. Silloinkin se pitäisi aina erikseen mennä ottamaan johonkin tiettyyn paikkaan.
Jollain tapaa tästä tuli itelle Theranos vibat, vaikka näillä sentään teknologia toimii oikeasti eikä sinänsä huijaus oo. Bisnesmalli ei mun mielestä riitä ihan yhtään tollaseen valuaatioon taikka lupauksiin tulevaisuuden kasvusta.
Kieltämättä itselläni kävi melkein samanlainen mielessä 😀 Mutta päätin silti kirjoittaa ihan kunnon analyysin, kun markkinointi niin aggressiivista Nightingalella annin ympärillä on.
Olisi kyllä vaikea olla tulematta Theranos-viboja, vaikka onneksi tekniikka ei sinällään ole uutta (toisin kuin Theranoksella, jonka teknologia on ihan fyysisesti mahdotonta nykyteknologialla). Itse myös vaikea nähdä, että massa melkein koskaan kiinnostaisi biohakkeroinnista niin paljon, että tällainen yritys Nightingale tai mikään muukaan lentäisi miljardikerhoon oikeasti tuloksensa ansiosta. Toisaalta olin myös varma, että kryptot eivät koe toista aikakautta, joten who knows 😀
Näkisin myös tässä erittäin suurena ongelmana tuon, ettei massa tuosta omien terveystietojen saamisesta niin ole kiinnostunut. Jo tälläkin hetkellä on ihan mahdollista mitata verenpaine ja käydä ottamassa kolesteroliarvot ja syöttää tulokset THL:n FINRISKI-laskuriin, mutta enpä ole ketää tavannut, joka niin olisi tehnyt. Suurin osa hyvät elämäntavat omaavista tietää sen jo muutoinkin etukäteen ja taas terveet kaipaavat ehkä jotain enemmän täsmämittaria. Esim. ns. Hertta-testi (https://hertta.fi/ , allekirjoittaneella ei siis mitään taloudellisia tai muitakaan sidonnaisuuksia tähän, satuinpa vaan kerran törmäämään tuotteeseen) pyrkii mittaamaan valtimosairausriskiä tarkemmin, kuin esim. FINRISKIn melko karkea yhdistelmä sukuhistoriaa, elintapoja ja paria muuta muuttujaa (kokonaiskolesteroli, HDL ja systolinen verenpaine).
En nyt kauhean syvällisesti ole noihin firman julkaisuihin paneutunut enkä tällä arvostustasolla kyllä oikein viitsikään, sillä vaikka yhtiölle joku markkinaroko löytyisikin niin vaikea kuvitella, että tuolla arvostuksella sijoituksen tuotto voisi kovin hyvä olla.
Uskon myös tähän, että massa ei tähän lähde mukaan, vaikka se kaikkien terveyden kannalta kannattavaa olisikin! Ihminen on keskimäärin aika lyhytnäköinen ja hedonistinen kaikessa elämässä. Allekirjoitan about kaiken mitä sanoit.
Olisi ehkä fiksua alkaa tehdä yhteistyötä jonkun kanssa, jolla olisi labroja ympäri suomea ja kotinäytteenotto esim. fimlab. Tässä on hyvää teknologiaa, mutta rahan teko uupuu.
Sormenpäästä ei nyky teknologialla saada luotettavia tuloksia kaikkiin biomarkkereihin ja siinä veripääsee kosketuksiin kudosnesteiden ja ilmankanssa, ja näin osittain kontaminoituu. Se ei kuitenkaan ole este kotinäytteenotolle: neulat, tyhjiöputket ja sekoittaja kulkee mukana.
Ei tämä millään tavalla Theranos ole. Toiminta on läpinäkyvää.
Tämäpä juuri. Asiantuntevammat ihmiset sanoivatkon, että yksi ongelma ons siinä, että juuri tämä hyvä labrayhteistyökumppani Nightingalelta vielä puuttuu. Uskon, että osa ongelmaa on se, että jos partneroituu jonkun terveydenhuollon kumppanin kanssa, ei se ole Nightingalelle taloudellisesti kannattavaa, joka sinällään on jo iso punainen lippu, koska viittaisi siihen suuntaan, että koko liiketoiminta on kannattamatonta. Mutta aika näyttää, miten NIghtingale tämän ongelman ratkaisee.
Case Theranos on saastuttanut kaikki vereen liittyvät startupit pysyvästi. Bad Blood -kirja tiivistää kokonaisuuden hyvin. Kuitenkin on huomioitava, että nyt käsittelyn alla olevan yhtiön tekniikka on uskottavaa, joten on ehkä vähän epäreilua nostaa toista yhtiötä esiin.
Yhdyn täysin blogistin kannanottoon. Kovin on kallis anti ja ennen kaikkea kestää pitkään, että tässä olisi mitään oikeaa liiketoimintaa. Enkä nyt ihan pääse sisälle siitä, mitä lisäarvoa yhtiön palvelut tarjoavat? Mitä jos isot apteekkiketjut lanseeraavat omia veripalvelupisteitään, miten Nightingale voi kilpailla niitä vastaan?
Iso plussa firmalle komeasta nimestä, täytyypi laittaa Skyrim pyörimään
Tuo on ihan totta, että Theranosiin sinällään usein näitä turhaa vertaillaan, mutta toisaalta Theranos on hyvä pitää muistissa ihan kaikkia start-upeja miettiessään, etenkin jos ei teknologiaa pysty ymmärtämään. Theranoksen tarina on hyvä esimerkki siitä, että maailmassa on järjettömästi tyhmää isoa rahaa, joka lähtee hypen kuin hypen mukaan.
Tämän takia uskon, että tämäkin anti varmasti täysin merkitään (aivan kuten Nanoform aiemmin viime vuonna). Se, onko tässä mitään järkeä on eri asia, mutta näköjään isoa rahaa maailmalla ja Suomessakin on aivan tarpeeksi tällaisten liiketoimintojen rahoittamiseen. Ja jep, Nightingalen isoin ongelma on mielestäni vallihauta, joka bisnekseltä puuttuu. Ilman patentteja, kuka tahansa voi tulla aika kevyelläkin kustannusrakenteelle alalle ja viedä markkinaosuutta. En näe, että first-mover advantage on valtava tässä.
Puhti myy vastaavaa testiä, aavistuksen halvemmalla ja Fimlabin labrassa verikoe. Tulokset saa kännykkään (webbisivu).. Joo,skippasin.
Pitikin googlata firma. Näköjään! Nightingale näyttää olevan hieman isompi jo, joten saa nähä, kuka tästä markkinasta sitten aikanaan isomman kakun saa.