Nordec Group – listautumisanti-analyysi

Vuoden (kuudes?) listautumisanti on täällä! Tänään siis vuorossa Nordec Groupin listautumisanti-analyysi ja tällä kertaa teksti löytyy jälleen Sijoitustiedon sivuilta, eli täältä Nordec Groupin listautumisanti-analyysiin.

Olen iloinen, että pörssiin edelleen yrityksiä tulee, vaikka Nordec Groupinkin liiketoiminnan kannalta ajoitus on enemmän kuin haastava ja sentimentti pörssissä ei ole edelleenkään se pirtein. Mielenkiintoista onkin, että rakennusalan yritykset ovat niitä, jotka ovat uskaltautuneet pörssiin, kun taas monen muun alan yritys on selkeästi myöhästyttänyt pörssiin tuloaan tänä vuonna kasvavan epävarmuuden takia.

Jatkossa listautumisanti-analyysitekstini tulevat todennäköisesti jakautumaan tuttuun tyyliin aika 50-50 omassa blogissa ja Sijoitustiedossa, mutta sapluuna pysyy luonnollisesti samana oli teksti blogissa tai Sijoitustiedon blogissa. Samalla pystyn olla tekemättä kaupallisia yhteistöitä blogissani, mikä on ehdoton plussa itselleni ja toivottavasti myös lukijoille!

P.S. Muista seurata Omavaraisuushaastetta myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi heti tiedon uusimmista kirjoituksistani niin Sijoitustiedossa kuin Omavaraisuushaasteessa!

Omavaraisuushaaste Facebook
Omavaraisuushaaste Instagram
Omavaraisuushaaste Shareville

Jätä kommentti