Sijoitusasunnot.com Groupin listautumisanti-analyysi

Päivitys 22.11.2022: Ehkä jopa vähän yllättäen Sijoitusasunnot.com Group Oyj:n  hallitus on tänään päättänyt peruuttaa 14.11.2022 julkistetun listautumisannin osakkeen riittämättömän kysynnän johdosta yleisö- ja instituutioanneissa, vaikka henkilöstöanti tuli ylimerkityksi. Anti herätti erittäin paljon keskustelua sijoittajissa, mutta tämä ei nähtävästi konvertoitunut sitten antiin osallistujiksi.

No niin, nyt olen saanut palailtua kertausharjoituksista ja sieltä mukaani tuli mikä muukaan kuin kurkkupöpö. Oli mukava nähdä, miten viime viikon tekstit olivat herättäneet keskustelua ja nyt niihinkin kaikkiin kommentoinkin. Erittäin hyviä näkökulmia kaikilta lukijoilta ja toivottavasti keskustelu edelleen jatkuu!

Tuntui myös, että viime viikolla sijoitusmaailmassa tapahtui yllättävän paljonkin sinä aikana kun olin metsässä tarpomassa ja tulen näistäkin tapahtumista hieman myöhässä kirjoittelemaan.

Kurkkupöpö ei kuitenkaan hidasta kauheasti menoa, sillä pitkästä aikaa Helsingin pörssiin First North-listalle listautuu uusi yritys ja kyseessä tällä kertaa asuntojen kehitystä, myymistä ja vuokrausta harjoittava Sijoitusasunnot.com. Kirjoitin listautumisanti-analyysin tuttuun tapaan Sijoitustiedon sivuille ja se löytyy täältä.

Harvinaista kyllä, tällä viikolla listautumisanteja on jopa kaksi kappaletta pitkän tauon jälkeen ja huomenna tästä blogista löytyy tuttuun tapaan Tamronin listautumisanti-analyysi, kunhan sen ehdin tänä iltana vielä puhtaaksi kirjoitella.

Oletko uusi lukija ja oletko kiinnostunut säästämisestä, sijoittamisesta, rahan tekemisestä tai taloudellisesta riippumattomuudesta? Aloita tästä ja löydä helpoiten sinua kiinnostavimmat kirjoitukseni. Blogini kattaa yli 500 tekstiä, joten olen varma, että löydät uutta mielenkiintoista luettavaa.

P.S. Muista seurata Omavaraisuushaastetta myös sosiaalisessa mediassa saadaksesi heti tiedon uusimmista kirjoituksista!

Omavaraisuushaaste Facebook
Omavaraisuushaaste Instagram
Omavaraisuushaaste Shareville

Jätä kommentti