Tervetuloa uudistuneeseen Omavaraisuuhaasteeseen!

Kaunis eikö? Noh, ainakin verrattuna vanhaan blogiin. Kuten Bloggeriin kirjoitin, lisäilkää tämä uusi blogin osoite blogrolliin ja ilmoittakaa, mikäli blogrollistani puuttuu bloginne, niin lisään sen sinne.

Seuraava postaus tuleekin olemaan ensimmäinen isompi artikkelini, joka käsittelee kulmakivisijoitustani ja näin yhtä isoimmista omistuksistani – Konetta ja sen liiketoimintaa syvällisesti. Laadukaamman blogin myötä lukijat saavat myös siis samalla laadukkampia kirjoituksia! Win-win. Vihdoin saan graafeja ja kuvaajia blogiin…

2 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa uudistuneeseen Omavaraisuuhaasteeseen!”

  1. Näyttää hienolta! Ero bloggeriin on tosiaan melkoinen.

    Blogger on minulla käytössä sen helppouden takia. Tarkoituksena on kyllä siirtää blogi jollekin fiksummalle alustalle. Haluaisin opetella käyttämään wordpressiä (.org) mutta hostaamisen maksaminen ei toisaalta innosta.

    Vastaa
  2. Kiitos! Pohdin myös Orgin opettelemista, mutta säätö sen kanssa olisi vähän liikaa kun bloggausta vain harrastelen. WordPress.comi onkin siitä mukava alusta, että melkein yhtä helppo aloittaa kuin Blogger ja lopputulos pienellä vaivannäöllä jo selkeästi hienompi.

    Vastaa

Jätä kommentti