Viisas Sijoittaja

Viisas sijoittaja – tunne itsesi ja osakemarkkinat on sijoituskirja, joka kattaa opit koko yli 15-vuotisen sijoitusurani ajalta. Kirja kertoo henkilökohtaisten ja universaalien tarinoiden ja esimerkkien keinoin, kuinka osakesijoittajana on mahdollista menestyä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, kunhan tuntee osakemarkkinoiden lainalaisuudet. (Erityisen ajankohtaista juuri nyt!)

Mitä voimme oppia siitä, että pörssi on ainoa paikka maailmassa, jossa ihmiset juoksevat ulos alennusmyyntien alkaessa ja sisään alennusmyyntien loppuessa? Entä miksi osingot aiheuttavat sijoitusmenestystä haittaavaa riippuvuutta sijoittajissa? Samalla teos osoittaa, että sijoittajan tärkein kyky ei ole äly, vaan tunneäly. Viisas sijoittaja tunnistaa omat virheensä ja puutteensa ja pystyy oppimaan niistä. Samalla hän kontrolloi vain niitä asioita, joita pystyy – ja menestyy näin sijoittajana.

Halusin kirjoittaa sijoituskirjan, joka käsittelee ennen kaikkea sijoittamisen humaania puolta, joka on mielestäni huomattavasti tärkeämpi osa sijoittamista suurimmalle osalle sijoittajista perusteiden opiskelun jälkeen. Etenkin huonoimmat sijoitukset ja muutkin virheet elämässä kun usein teemme juuri tunteidemme ja impulssiemme takia, emme osaamisen puutteen takia.

Uskon ja toivon, että kirja on erittäin raikas tuulahdus suomalaiseen sijoituskirjallisuuteen ja pystytkin nyt ennakkotilaamaan omasi 30 %:n alennuksella erityisalennuskoodillaVIISASSIJOITTAJA30 kirjan kustantajan Tammen kirjakaupasta täältä vain n. 21 euron hintaan! Alennus on voimassa vain ennakkotilatessa eli 2.3.2023 asti.

Kirja saatavilla myös muista verkkokaupoista kuten esim. Adlibriksestä* ilman alennuskoodia.