Viisas Sijoittaja

Viisas sijoittaja – tunne itsesi ja osakemarkkinat on sijoituskirja, joka kattaa opit koko yli 15-vuotisen sijoitusurani ajalta. Kirja kertoo henkilökohtaisten ja universaalien tarinoiden, keinoin kuinka osakesijoittajana on mahdollista menestyä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina, kunhan tuntee osakemarkkinoiden lainalaisuudet.

Kirja on puoli vuotta julkaisunsa jälkeen parhaat arvostelut saanut suomalainen sijoituskirja koskaan niin äänikirjapalveluissa kuin Goodreadsissä ja tämän päälle saavuttanut yli 10 000 lukijaa!

Mitä voimme oppia siitä, että pörssi on ainoa paikka maailmassa, jossa ihmiset juoksevat ulos alennusmyyntien alkaessa ja sisään alennusmyyntien loppuessa? Miksi toimimattomuus on usein paras tapa menestyä sijoittajana? Entä miksi osingot aiheuttavat sijoitusmenestystä haittaavaa riippuvuutta sijoittajissa? Samalla teos osoittaa, että sijoittajan tärkein kyky ei ole äly, vaan tunneäly. Viisas sijoittaja tunnistaa omat virheensä ja puutteensa ja pystyy oppimaan niistä. Samalla hän kontrolloi vain niitä asioita, joita pystyy – ja menestyy näin sijoittajana.

Halusin kirjoittaa sijoituskirjan, joka sopii kaikille sijoittamisesta kiinnostuneille – aloittelevasta kokeneeseen sijoittajaan. Sekä käsittelee ennen kaikkea sijoittamisen humaania puolta. Etenkin huonoimmat sijoitukset ja muutkin virheet elämässä kun usein teemme juuri tunteidemme ja impulssiemme takia, emme osaamisen puutteen takia.

Yli 6 000 myydyn kappaleen ja yli 1 000 arvostelun jälkeen uskallan sanoa, että kirja onnistuu tavoitteessaan.

Voit ostaa Viisaan sijoittajan kirjahyllyysi nyt erittäin edullisesti seuraavista kirjakaupoista!

Adlibriksestä (29€)
Kirja.fi:stä (29,90€)
Suomalaisesta kirjakaupasta (34€)

Kirja löytyy myös äänikirjana kaikista suomalaisista äänikirjapalveluista!

Bookbeatissä
Storytelissä
Nextoryssa
Elisa Kirjassa